Herken je dit?

Gebrek aan energie? Structureel een tekort aan tijd? Altijd weer die volle mailbox? Aan het einde van een werkdag moe naar huis? Het gevoel dat je geleefd wordt en achter de feiten aanloopt? Altijd klaarstaan voor anderen en hierdoor te weinig tijd voor je eigen werk? Moeite met het aangeven van je grenzen? Het lastig vinden om prioriteiten te stellen? Te veel last van de 'waan van de dag'? Moeite hebben met het vinden van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning? En ben je dit helemaal zat?


Je bent niet de enige...

Stress op het werk groeit. 1,3 miljoen werknemers hebben last van burn-out verschijnselen. Werknemers verzuimen jaarlijks 11 miljoen dagen als gevolg van werkstress. Het ziekteverzuim als gevolg van werkstress kost werkgevers 2,8 miljard euro per jaar. Werkstress neemt al jarenlang toe en heeft grote maatschappelijke en economische gevolgen. Wat is de oorzaak hiervan?


Het HOE van werken niet geleerd

Het is eenvoudig te verklaren. We zijn wél vakinhoudelijk opgeleid, maar het HOE van werken hebben we níet geleerd. Vergelijk het met autorijden: je hebt wel je theorie diploma, maar nog nooit in een auto gereden. Ga je vervolgens de weg op, dan wordt je geconfronteerd met allerlei situaties, waarin je nog niet geleerd hebt hoe hier effectief mee om te gaan. Op je werk krijg je te maken met collega's, meetings, deadlines, verwachtingen, (mis)communicatie, projecten, systemen, besluiten, prioriteiten, planningen, adhoc zaken, etc. Hoe zorg je in deze (verkeers)drukte dat je zo effectief mogelijk je resultaten haalt?


Het HOE van werken gaat over resultaatgerichte, proactieve zelfsturing


Het 'meester in je werk' programma is o.a. geïnspireerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse managementgoeroe Stephen Covey ('the seven habits of highly effective people'), gecombineerd met inzichten vanuit NLP en timemanagement. Praktisch en effectief!

Oké, voor welke resultaten wil jij gaan?

Oké, voor welke resultaten wil jij gaan?


Meer energie, meer overzicht, 10-20% tijdwinst, meer werkplezier, slimmer delegeren, meer inzicht in jezelf, beter je prioriteiten stellen, beter je grenzen aangeven, structuur in je mail en agenda, afspraken met jezelf nakomen, afspraken met anderen nakomen, denken en doen vanuit resultaatgebieden en betere resultaten?

Alle bovengenoemde resultaten kun je bereiken. Afhankelijk van je doel en commitment om er écht voor te gaan. Je mag het alleen doen en je hoeft het niet alleen te doen. Lees hieronder verder als je nieuwsgierig bent.Inclusief: Online Coaching


Als je behoefte hebt aan coaching of je hebt gewoon een vraag: schroom je niet en neem contact op. Ik ben er om je te helpen je doelen te realiseren. Je betaald niets extra voor de online coaching!


Gert Blaas

Spreker | Trainer | Coach

06-21538250

[email protected]

Inclusief: Online coaching
Fullcolour zakboekje

Inclusief: Fullcolour zakboekje


Je ontvangt na aanmelding per post het handige, ruim 80 pagina's tellende, A6 fullcolour zakboekje. Dan heb je altijd je tips, inzichten en doelen bij de hand. Superhandig! En er staan opdrachten in die tijdens de online training gevraagd worden.

Investering in jezelf

€79

Meester in je Werk e-learning

Vergroot je persoonlijk leiderschap, word weer baas over je mail en agenda en bespaar 20% tijd!